Trailler
Anka
Posted: Dec 8 2007, 01:31 PM

Advanced Member

Group: Staff VP
Member No.: 19

in sfarsit dupa o lunga perioada in care nu s-a mai auzit de 'Printul Caspian' a aparut un trailer care sper ca va va placea asa cum imi place mie ! Enjoy!

Trailer
black-sound
Posted: Dec 8 2007, 01:44 PM

Mama lui Voldemort

Group: Admin
Member No.: 1

Nu s-a auzit pentru ca am fost eu ocupata cu serviciul si nu a mai fost cine sa va traga de mana cu NarniaWeb tongue.gif.

Traillerul e bestial.
Onix
Posted: Dec 8 2007, 01:48 PM

Advanced Member

Group: Members
Member No.: 14

Am fost mult timp pe dinafara cu filmele Narnia, pe primul l-am vazut abia la sfarsitul verii, si nu m-a impresionat foarte mult... Dar trailerul asta e super 8-> Filmul asta il iau cat mai curand dupa ce apare rolleyes.gif

Deja am vazut trailerul de 5 ori 8->
Arya
Posted: Dec 9 2007, 01:21 PM

Member

Member No.: 7

da e destul de reusit trailerul....sa vedeam daca e la fel si filmul
black-sound
Posted: Dec 11 2007, 08:13 AM

Mama lui Voldemort

Primul lucru pe care l-am observat a fost faptul ca Lucy a crescut ... si mult. Nu stiu daca e mai frumoasa sau nu, insa cu siguranta e mai mare.

Ps: in Narnia au trecut 300 de ani sau 1300 ? - in carte adica ca nu imi mai aduc aminte

-edit-

Disney a lansat doua clipuri promotionale pentru filmul „Cronicile din Narnia – Printul Caspian”. Puteti sa le vedeti prin bunavointa celor de la Narniaweb aici

-edit-

NarniaWeb a descoperit saptamana trecuta un al treilea clip comercial „Aventuri in Narnia”.

Puteti vedea clipul aici

-edit-

Un al optulea spot tv a aparut pe Youtube. In acest spot nu apar imagini noi asa, insa apare o noua replica: "Narnia's about to be annihilated."

Puteti vedea clipul aici

IGN Movies a dezvaluit al doilea trailler din „Cronicile din Narnia: Printul Caspian”. Noul trailler e un colaj din spoturile publicitare aparute in ultima perioada, dar are si o serie de imagini noi.

Puteti vedea trailer-ul
aici
Arya
Posted: May 11 2008, 09:53 AM

Member

Member No.: 7

wow...mie imi place mai mult asta, al doilea decat primul trailer.... sleep.gif
black-sound
Posted: May 15 2008, 11:36 AM

Mama lui Voldemort

Si mie imi place mai mult al doilea dar nu stiu de ce tot timpul sunt mai impresionata de primul.

Un nou clip “behind-the-scenes” din „Cronicile din Narnia – Printul Caspian” se gaseste pe Youtube, si include imagini cu Trumpink care alearga sa il omoare pe Caspian, chemarea vrajitoarei, precum si scene de dialog din lupta.
Puteti vedea clipul aici
black-sound
Posted: May 22 2008, 11:15 AM

Mama lui Voldemort

Un trailer nou din Printul Caspian se gaseste pe Youtube. Acesta include scene care nu au mai fost lansate pana acum si se intinde pe durata a 4 minute.

Puteti vedea trailer-ul aici

De asemenea puteti vedea o versiune a trailer-ului fara subtirarea japoneza pe site-ul ziarului The Sun aici

Topic Options

Skin 180º designed by Doffy90 of the IF Skin Zone.

Hosted for free by InvisionFree (Terms of Use: Updated 7/7/05) | Powered by Invision Power Board v1.3 Final © 2003 IPS, Inc.
Page creation time: 0.3617 seconds | Archive