Pages: (10) « First ... 8 9 [10]  ( Go to first unread post )

Ce Cititi Acum?
soranna
Posted: Feb 6 2008, 01:19 PM

Advanced Member

Group: Members
Member No.: 5

Noua ne-a dat in vacanta de iarna sa citim Winnetou si mai multi din clasa care nu pusesera mana pe o carte in viata lor sau carora pur si simplu nu le placea sa citeasca au terminat toate 3 volumele una-doua si unii s-au si apucat de citit dupa aia...
sunt unele chestii pe care pur si simplu trebuie sa le citesti(...cultura generala...sau macar sa stii de ele),si nu tot ce se da la scoala e nasol,mai mult e senzatia ca trebuie sa citesti o carte si nu ca o citesti din proprie vointa(mi s-a intamplat tot cu winnetou,abia cand a zis diriga ca nu e obligatoriu m-am apucat sa citesc cu placere happy.gif ).totusi n-am putut sa citesc morometii wacko.gif maybe later.

on:am terminat "secretele fetelor" scrisa de o adolescenta de 16 ani blink.gif ceva in genul lui bridget jones doar ca bridget a fost de nu stiu cate ori mai misto.
si habar n-am ce sa mai citesc vacanta asta,ar trebui sa merg in oras sa-mi iau rosu si negru,o serie de intamplari nefericite dar nu stiu cand
-Hawkeye-
Posted: Feb 8 2008, 04:39 PM

Member

Group: Elf de padure
Member No.: 27

Hehe, Winnetou am citit-o si eu cand eram mai mic (a V-a parca) si m-a fascinat grozav. Am citit mai multe carti de May cand eram mic, pentru ca e o lectura foarte usoara.
Acum ca au trecut ceva ani de-atunci, pot sa zic ca autorul nu e foarte grozav, nu are un stil artistic foarte dezvoltat, e chiar slabut in comparatie cu James Fenimore Cooper de exemplu, dar aventurile de care ai parte in cartile lui sunt ceva unic. E totusi o carte de colectie, zic eu. Tatal meu a recitit-o cu mare placere, nu foarte demult smile.gif
Soranna, pentru varsta ta eu ti-as recomanda - Hector Malot, Alexandre Dumas, Mark Twain, Victor Hugo si altii, nu le mai retin numele acum. Eu zic ca sunt si carti non-fantasy care merita citite smile.gif
soranna
Posted: Feb 8 2008, 07:24 PM

Advanced Member

Tatal meu spune ca e una din cele mai bune carti scrise vreodata tongue.gif Dupa ce am citit-o,m-a intrebat "Cred ca e mai misto decat Harry Potter,nu?" laugh.gif Neaaah:-j Cred ca daca ar incerca si el sa citeasca cateva capitole din HP,nu ar mai spune ca e "o carte de moment" sleep.gif

Eu prima data m-am pierdut in detalii si nume la Winnetou,si pentru ca nu prea ma interesa cartea la inceput,nu am retinut cine care cum e.

Am citit Tom Sawyer si mi-a placut la nebunie wub.gif Oliver Twist n-am reusit s-o termin,m-a cam plictisit.Sunt sigura ca sunt si non fantasy-uri care merita citite,trebuie doar sa am vointa sa ma apuc de ele mellow.gif

On:In ultimele zile am recitit cateva fragmente din HP 6 si 7.
black-sound
Posted: Feb 14 2008, 09:19 AM

Mama lui Voldemort

Group: Admin
Member No.: 1

Eu nu am citit Winnetou, nu ma intrebati de ce, dar am incercat sa citesc 10 pagini, dupa care m-am intors la Ciresarii.

Oricum in perioada aia eu inca locuiam cu parintii mei la tara, asa ca aveam posibilitati limitate in ceea ce priveste literatura si alegerile pe care puteam face in domeniul asta.

Revenind la topic, acum citesc Eldest - sau cum suna traducerea in romana "Cartea primului nascut". Tehnic vorbind nu e chiar gresita traducerea, dar literar vorbind suna ca nuca in perete. Cand o sa termin de citit o sa imi expim si o opinie in mod public pe forum, momentan inca mai am de citit.
soranna
Posted: Jun 5 2008, 07:06 PM

Advanced Member

Citesc Stendhal-Rosu si negru,si merge cam greu laugh.gif adica am inceput-o de vreo doua saptamani si nici n-am ajuns la jumatate mellow.gif

marmotul
Posted: Jul 18 2008, 01:53 PM

The hidden 1337 god of absurdity

Member No.: 10

blizzard books....written by richard a knaak/Jeff Grubb/Chris Metzen/Aaron Rosenberg/Keith de Candido/Christie Golden/Micky Neilson/Gabriel Mesta/Tracy Hickman/Robert Marks
Anka
Posted: Jul 22 2008, 05:44 AM

Advanced Member

Group: Staff VP
Member No.: 19

QUOTE (marmotul @ Jul 18 2008, 01:53 PM)
blizzard books....written by richard a knaak/Jeff Grubb/Chris Metzen/Aaron Rosenberg/Keith de Candido/Christie Golden/Micky Neilson/Gabriel Mesta/Tracy Hickman/Robert Marks

am citit si eu o asemnea carte..acum 2 sapt.. de Jeff Grubb rolleyes.gif
aka "Ultimul Gardian"
marmotul
Posted: Jul 22 2008, 07:39 PM

The hidden 1337 god of absurdity

Member No.: 10

QUOTE (Anka @ Jul 22 2008, 05:44 AM)
am citit si eu o asemnea carte..acum 2 sapt.. de Jeff Grubb rolleyes.gif
aka "Ultimul Gardian"

si eu am citit acum cateva zile aceeasi carte si de asemenea The lord of the clans/ War of the ancients/Circle of Hatred/Tides of Darkness/Of blood and honor/Day of the dragon toate in ultima saptamana
soranna
Posted: Jul 30 2008, 06:19 PM

Advanced Member

Tocmai citesc "Crima si pedeapsa" de Dostoievski smile.gif ...am mai incercat sa o citesc o data, dar nu am reusit sa trec de prima parte.imi place,ma tine cu sufletul la gura,desi e cam...spooky?Nu gasesc un cuvant potrivit.In orice caz,nu am mai citit asa ceva ninja.gif

Topic OptionsPages: (10) « First ... 8 9 [10] 

Skin 180º designed by Doffy90 of the IF Skin Zone.

Hosted for free by InvisionFree (Terms of Use: Updated 7/7/05) | Powered by Invision Power Board v1.3 Final © 2003 IPS, Inc.
Page creation time: 0.1780 seconds | Archive