Citate Preferate
black-sound
Posted: Jul 30 2007, 06:13 PM

Mama lui Voldemort

Group: Admin
Member No.: 1

Acesta este unul din multele topicuri care vor aparea in urmatoarea perioada si care are legatura directa cu site-ul. De mult timp ma incearca gandul unei colectii de citate preferate din literatura fantasy. Cum e imposibil sa tii minte toate citate frumoase m-am gandit sa le punem intr-un singur loc.

Prin urmare care e citatul vostru preferat , sau mai bine zis citatele preferate? Poate fi din orice carte fantasy sau film fantasy

Aratati la lume ce v-a placut ... spuneti citatul, cartea si autorul cartii, sau filmul si personajul care spune biggrin.gif

ATENTIE : daca va place ceva din Deathly Hallows din nefericire nu puteti da citatul pana pe 1 ianuarie 2008, asa ca puteti da citate din orice carte, mai putin asta.

Eu o sa dau citatele mele ceva mai tarziu ca acum trebuie sa ma duc sa spal vasele whistle.gif
soranna
Posted: Aug 17 2007, 06:28 PM

Advanced Member

Group: Members
Member No.: 5

Pot sa le pun in engleza? mellow.gif

"If I win,I'm a prodigy.If I lose,then I'm mad.That's the way history is written."
Artemis Fowl din cartea Artemis Fowl de Eoin Colfer
("Daca am dreptate,sunt un geniu.Daca gresesc,atunci sunt nebun.Asa se scrie istoria.")-traducerea cuvant cu cuvant suna altfel,dar in versiunea din romana a cartii asa e.

"Even in the darkest times,you can always find happiness,but only if you remember to turn on the lights!"
Albus Dumbledore din "harry potter-prizonier in azkaban"
("Chiar si in cele mai intunecate vremuri,poti intodeauna gasi fericirea,dar numai daca iti amintesti sa aprinzi luminile!")

imi mai place citatul din eragon-cartea primului nascut in care eragon numeste durerea "distrugatoarea"...dar nu il mai gasesc acum
Arya
Posted: Aug 17 2007, 07:04 PM

Member

Group: Staff VP
Member No.: 7

deci..mi-a placut foarte mult....defapt m-a amuzat mult o replica de-a Angelei in Eldest

"ramaneti cu bine, va doresc mult noroc, aveti grija cu varza calita, nu puneti gura pe ceara de urechi si zambiti, ca viata e frumoasa"

black-sound
Posted: Aug 28 2007, 05:59 AM

Mama lui Voldemort

Group: Admin
Member No.: 1

Terry Pratchett - "In camion" Bunica Fleonc catre Temelie

-Bineinteles ca tu esti seful, se rasti Bunica Fleonc, cine a spus ca nu esti seful? Nu am spus niciodata ca nu ai fi seful. Esti seful.
-Daaa, se smiorcai Temelie.
-Si acum taci din gura, spuse Bunica.
(cap. 1)

Al doilea e similar insa de data asta e Botoasa catre Masklin

-Bineinteles ca tu esti seful, spuse ea. Ce? Am zis eu ca nu esti seful? Toata lumea stie ca esti conducatorul! Asa ca iesi afara si condu nomii! (cap. 12)

Si acum sa lamurim problema administrativa:

Puteti da citatul si in sindarina daca ala e citatul vostru preferat. Insa va trebui sa dati si o traducere aproximativa a textului in cazul in care acesta nu e in romana (adica soranna ai putea sa iti editezi postul si sa pui in paranteza traducerea tongue.gif). Aveti grija sa specificati cartea, filmul, autorul cartii si personajul
soranna
Posted: Oct 5 2007, 05:51 PM

Advanced Member

Group: Members
Member No.: 5

"Eu doar un sunet sunt in ceas,
acesta-i trupul meu:un glas."
Uyulala din "Povestea fara sfarsit" de Michael Ende

Topic Options

Skin 180º designed by Doffy90 of the IF Skin Zone.

Hosted for free by InvisionFree (Terms of Use: Updated 7/7/05) | Powered by Invision Power Board v1.3 Final © 2003 IPS, Inc.
Page creation time: 0.1962 seconds | Archive