| · Portal |
Help
Search
Members
Calendar
|
| Welcome Guest ( Log In | Register ) | Resend Validation Email |
| Jiraiya |
Posted: Jan 22 2007, 12:55 AM
|
![]() Ecchi Santa Group: Main-org Posts: 771 Member No.: 1 Joined: 28-September 06 |
Zasady:
Pokazanych zostaje sześć AMVek, po czym uczestnicy, startujący parami, mają odpowiedzieć na zestaw pytań, po pięć do każdej AMVki. Przyda się do nich wam również wiedza z zakresu anime i nie tylko ;P Pytania dzielą się na następujące kategorie: Łatwe - dwa pytania po jeden punkt Średnie - dwa pytania po dwa punkty Hardkor/Awykonalne - jedno pytanie za sześć punktów Przebieg Konkursu: Zbierają się uczestnicy i organizują w pary, każda para dostaje kartkę na odpowiedzi. Puszczone zostają jednym ciągiem wszystkie AMVki. Puszczane są po raz drugi AMVki, tym razem po każdym teledysku prowadzący dyktuje pytania do teledysku. Po podyktowaniu ostatniego pytania uczestnicy mają 15 - 30 min na wypisanie odpowiedzi i złożenie kartek. Życzymy powodzenia. |
| Mao |
Posted: Jan 23 2007, 05:11 PM
|
![]() Group: Members Posts: 9 Member No.: 41 Joined: 3-December 06 |
Oho ten konkurs mi się podoba. Niech no tylko dorwę kogoś do drużyny xD.
|
| Vena |
Posted: Jan 23 2007, 06:16 PM
|
![]() Group: Members Posts: 97 Member No.: 32 Joined: 9-November 06 |
Maoś ja się zgłaszam xP
-------------------- ![]() |
| Lisek |
Posted: Jan 24 2007, 01:33 AM
|
![]() Group: Members Posts: 47 Member No.: 33 Joined: 12-November 06 |
Pomysł ciekawy, ciekawe, jak wyjdzie w rzeczywistości.
|
| Ame |
Posted: Feb 26 2007, 04:04 PM
|
![]() Group: Members Posts: 6 Member No.: 80 Joined: 5-February 07 |
są gdzieś dostępne na youtube te amv? bylabym wdzięczna za linki, jeśli ktoś je posiada ;3
|
| Lisek |
Posted: Feb 26 2007, 05:57 PM
|
Moglby ktos podac nazwe tej amv o 'Edzie' czy kim tam (nie ogladalem tego anime), muzycznie mi sie bardzo podobala ale tytulu nie pamietam.
|
| Zombik |
Posted: Feb 26 2007, 06:30 PM
|
![]() Group: Ecchi-persona Posts: 109 Member No.: 5 Joined: 30-September 06 |
Ame - wszystkie AMVki są dostępne (a przynajmniej powinny być) do ściągnięcia z www.animemusicvideos.org.
Lisek - chodzi ci chyba o "Larger than life" z Cowboya Bebopa? Szukaj po nazwie studia - Aluminum Studios. Piosenka jest autorstwa zespołu Backstreet Boys. -------------------- You may say I'm a dreamer
But I'm not the only one... |
| DUDi |
Posted: Feb 26 2007, 07:21 PM
|
![]() Group: Members Posts: 6 Member No.: 104 Joined: 25-February 07 |
AMV-ki były całkiem fajne, tylko te pytania rozbrajające, a do tego niektóre z awykonalnych były łatwiejsze od kilku średnio-łatwych.
Ogólnie świetna sprawa taki konkurs -------------------- alias: Wielki Jednooki Zmutowany Biedron
|
| Ame |
Posted: Feb 26 2007, 07:30 PM
|
err no dobra, poszukam tam, ale tak dokładniej tytuły czy coś ktoś mógłby podać? xD
|
| Lisek |
Posted: Feb 26 2007, 09:07 PM
|
Lucas - Psychologa -
Aluminum - Larger than Life - Backstreet Boys ?? - Kino's Journey / Bon Jovi - Wanted Dead or Alive ?? - Excel Saga / ?? - Jewel ?? - ?? / ?? - ?? ?? - ?? / Yatta - Happatai |
| Zombik |
Posted: Feb 26 2007, 09:35 PM
|
Ten do Excel sagi był do kawałka "standing Still". Klim nosi chyba tytuł Excel Pop-up
Ten z Yatty nosił tytuł Hooray for anime. Do tego Ghost in the Shell, Armitage III, Saber Marrionette J i Battle Angel Alita do "Harder, Better, Faster, Stronger" zespołu Daft Punk. -------------------- You may say I'm a dreamer
| Ame |
Posted: Feb 27 2007, 04:03 PM
|
dzięki
|
| DUDi |
Posted: Mar 1 2007, 04:17 PM
|
A wie ktoś może, co to była za AMV-ka z miauczącym Cell'em (z Dragon Ball Z)?
Co prawda leciała w main room'ie, ale rozwaliła mnie doszczętnie i chciałbym ją ściągnąć Będę wdzięczny za jakiekolwiek info -------------------- alias: Wielki Jednooki Zmutowany Biedron
|
| Lisek |
Posted: Mar 1 2007, 05:31 PM
|
To odrazu się zapytam o tą z 'pieskiem'. Też leciała przed Battle Karaoke i chyba nawet po sobie leciały.
|
| Zombik |
Posted: Mar 9 2007, 09:23 PM
|
Aluminum Studios - Cell Mix - tak się zdaje się nazywa ta z miauczącym Cellem. Lisek, nie wiem, o którą z pieskiem ci chodzi...
-------------------- You may say I'm a dreamer
| Sil |
Posted: Mar 10 2007, 09:50 PM
|
![]() Group: Ecchi-persona Posts: 73 Member No.: 9 Joined: 30-September 06 |
I want to fuck my dog in the ass? Idealny utwor dla liska?
|
| DUDi |
Posted: Mar 11 2007, 09:36 PM
|
A możecie podlinkować (obie AMVki)?
Jedyne, co znalazłem (Cell Mix), to http://www.youtube.com/watch?v=tvQ9cXlQ-jA - nawet ze strony Aluminum Studios nie można pobrać Tego drugiego w ogóle nie mogę znaleźć Jeśli znacie miejsca, skąd można ściągnąć obie, albo gdzieś uploadujecie, to będę wdzięczny za adresy -------------------- alias: Wielki Jednooki Zmutowany Biedron
|
| Zombik |
Posted: Mar 11 2007, 10:32 PM
|
www.animemusicvideos.org - największe żródło AMV w Internecie. Trzeba się zarejestrować, żeby ściągać.
-------------------- You may say I'm a dreamer
| DUDi |
Posted: Mar 12 2007, 07:33 AM
|
OK. To z pieskiem jest, ale Cell Mix'a nawet tam nie ma (albo ja nie potrafię szukać
-------------------- alias: Wielki Jednooki Zmutowany Biedron
|
![]() |