Pages: (2) 1 [2]  ( Go to first unread post )

Zdjęcia z konwentu
DUDi
Posted: Feb 27 2007, 09:36 PM

Group: Members
Member No.: 104

QUOTE (Jiraiya @ Feb 26 2007, 09:38 AM)
Ja, jak tylko poukladam wszystkie zdjecia, to bedzie mozna je sciagac:) Przygotujcie 4-5GB Wolnego miejsca na dysku:]

Fajnie, a kiedy ten moment nastąpi? I gdzie będzie podany jakiś link do tych zasobów?

--------------------
alias: Wielki Jednooki Zmutowany Biedron
Jiraiya
Posted: Feb 27 2007, 09:54 PM

Ecchi Santa

Group: Main-org
Member No.: 1

Zewzgledu na to, ze dopiero dzisiaj znalazlem zasilacz do kompa, a moja matka dopiero jutro wezmie sluzbowego laptopa, to mysle, ze z poukladaniem zdjec powinienem sie wyrobic do konca tego tygodnia, a przy odrobinie szczescia nawet do piatku^^
BINX
Posted: Mar 1 2007, 04:37 PM

Member No.: 117

Wydawało mi się, że ktoś miał kamerę na konwencie i filmował cosplay'e. Czy ktoś ma ten film? Czy może będzie załączony do torrenta? Bardzo chciałbym go mieć. rolleyes.gif
Jiraiya
Posted: Mar 1 2007, 05:04 PM

Ecchi Santa

Pare filmikow mam:P A poza tym caly kon byl filmowany przez Sajmona, wiec jak tylko obrobi film, to bedzie mozna czesc sciagnac;)
Oliv
  Posted: Mar 1 2007, 10:21 PM

Member No.: 118

Jir domagamy sie zdjec biggrin.gif przynajmniej ja bo mi latwiej bedzie znalesc osoby ktorych szukam ^^

--------------------
Dziewczyny tez lubia Ecchi biggrin.gif
Krall
Posted: Mar 8 2007, 09:26 AM

Group: Ecchi-persona
Member No.: 120

a zdjęć jak nie było to nie ma, a konwent juz daaaaawno był
Jiraiya
Posted: Mar 8 2007, 03:19 PM

Ecchi Santa

Sorka, ale mialem nawal pracy:/ Wrzuce to jak szybko sie da.
Krall
Posted: Mar 14 2007, 09:54 AM

Ja chyba mam inne pojecie niz ty o "najszybciej" wiesz ze ludziom juz to wisi? zazraz bedzie magni i nikt nie bedzie sie podniecał na mysl o ecchi... zreszta na acp pewnie juz wszystko jest
Pinokio
Posted: Mar 16 2007, 01:12 AM

Member No.: 121

Nie znam zbytnio sytuacji miedzy Jiraiya a reszta ludz oczekujacych na zdjecia/filmiki, ale chyba troche przesadzacie z tym domaganiem sie. To jego aparat i jego sprawa, czy je da, czy nie, o ile rozumiem dobrze. Po co tak bunczucznie? Chcecie zobaczyc - cierpliwie czekajcie, az bedzie miel czas wgrac. Nie chcecie - odczepcie sie od tych zdjec. Czasami nei ma czasu i tyle, nikt nie pisal, ze beda jutro.
Krall
Posted: Mar 16 2007, 09:06 PM

Obawiam się ze to ty nie znasz syt.. na konwencie od większości osób z aparatami były zbierane i zgrywane od razu zdjęcia. miały być na jaknajszybcie, a tymczasem nadal ich nie ma. Obawiam się że tu nie o "aparat" chodzi
Ryciu
Posted: Apr 6 2007, 08:22 PM

Member No.: 95

Rev fajne upskrity cool.gif
Jiraiya
Posted: Apr 15 2007, 12:34 AM

Ecchi Santa

Bardzo wszystkich przepraszam, ze nie dawalem znac, ale mialem dosc spore problemy z netem (zreszta z samym kompem tez) i nie mialem mozliwosci czego kolwiek wrzucic, czy odpowiedziec... zdjec niestety nie da sie zamiescic na necie (przynajmniej przy moich mozliwosciach). Zdjecia i filniki, zajmuja prawie cala plytke dvd i nawet jakbym wrzucil to na torrenta, to ze wzgedu na moje slabe lacze (512kbps), by kazdemu bardzo duzo czasu zajelo sciagniecie tego wszystkiego... biorac pod uwage, ze moglbym wysylac dane z predkoscia do 20kBps... jesli ktos chce te zdjecia, to jesli jest z w-wy, to niech mi dostarczy plytke, na warszawskie mangowe spotkania w parku saskim. Inne osoby moge zaopatrzyc w zdjecia na innych konach, na ktorych bede. Szczegoly mozecie ze mna omawiac przez PW.
Joe
Posted: Apr 24 2007, 08:01 AM

Member No.: 108

Na anime.com.pl dostępny jest filmik z cosplayu (zwykłego). Chętnych zapraszam do ścigania.

--------------------
user posted image
Spiritus movens anime.com.pl
« Next Oldest | Dyskusje | Next Newest »

Topic OptionsPages: (2) 1 [2] 

Hosted for free by InvisionFree (Terms of Use: Updated 7/7/05) | Powered by Invision Power Board v1.3 Final © 2003 IPS, Inc.
Page creation time: 0.2295 seconds | Archive
Powrót na stronę

Designed by Guile. All rights reserved!