| · Portal |
Help
Search
Members
Calendar
|
| Welcome Guest ( Log In | Register ) | Resend Validation Email |
| Jiraiya |
Posted: Nov 23 2006, 09:20 PM
|
![]() Ecchi Santa Group: Main-org Posts: 771 Member No.: 1 Joined: 28-September 06 |
Tak jakos od dluzszego czasu chcialem zalozyc taki temat;) Ale tak jakos dopiero teraz mnie na to wzielo:P Tak wiec co myslicie o tym jakze porywajacym tytule;)? Chetnie podyskutuje w tym temacie na temat ostatnich chapterow mangi;) Biorac pod uwage, ze w koncu pojawil sie [spoiler]nastepny homunculus, Sloth[/spoiler]. Jak narazie wyszlo 65 chapterow, a najnowsze skanlacje pobieram z tej strony;)
Tak wiec czekam na odpowiedzi;) |
| Vena |
Posted: Nov 24 2006, 09:53 PM
|
![]() Group: Members Posts: 97 Member No.: 32 Joined: 9-November 06 |
kocham miłuję ubóstwiam... posiadam ołtarzyk (akurat remontuje pokój więc ołtarzyk zdemontowano ale jak tylko skończę to pokaże focie xP) ale z miejsca mnie wykluczyłeś bo nie czytam skanów... ale poobserwuję sobie dyskusję... może czasem się wtrącę apropo pierwszych tomików xP
seria cudowna... manga (na podstawie tego co mamy w polce i tego co mam z japonii) lepsza niż anime choć wszystko trzyma poziom i ma wysoką poprzeczkę... - moje zdanie -------------------- ![]() |
| Mao |
Posted: Dec 3 2006, 11:23 AM
|
![]() Group: Members Posts: 9 Member No.: 41 Joined: 3-December 06 |
Cóż przyznam, ja też mam ołtarzyk *____________*, normalnie kocham was XD. Skalacje pobieram z innej strony, dobrze chociaż że teraz roździał lekko szybciej się sciąga, bo ostatnio czekałam tyle ile na jeden odcinek jakiegoś anime XD. Manga jest genialna *_*, im więcej czytam mangi tym bardziej wściekła jestem na producentów anime że tak spaprali TT.TT... Zwłaszcza wygląd Aruuuu TT.TT.
|
| Jiraiya |
Posted: Dec 7 2006, 07:05 AM
|
![]() Ecchi Santa Group: Main-org Posts: 771 Member No.: 1 Joined: 28-September 06 |
No niestety, ale tak juz bywa... Najpierw czytalem mange, pozniej zajalem sie anime. ale te zmiany w wygladzie bohaterow sa kolosalne, w szczegolnosci patrzac na ostatnie rozdzialy i porownujac wyglad Eda z Anime, a Eda z Mangi... widac, ze mangowy sie starzeje, natomiast animowy caly czas wyglada tak samo... No ale niestety, nic sie tutaj nie zmieni...
|
| Mao |
Posted: Dec 8 2006, 01:38 PM
|
![]() Group: Members Posts: 9 Member No.: 41 Joined: 3-December 06 |
Cóż nie zgodze się, w anime Ed też się "starzeje" chodź nie wygląda to tak kolosalnie jak w mandze, co wynika z tego że Ed w anime pod koniec ma gdzieś 16 czy 17 lat a w mandze też gdzieś tyle, a w końcu manga jeszcze się nie kończy.
|
| Jiraiya |
Posted: Dec 8 2006, 04:46 PM
|
Moze i wiekowo sie starzeje, ale prawie mu sie nie zmieniaja rysy twarzy i przez cala serie wyglada tak samo:P Ale co ja tam moge mowic... anime obejrzalem raz i tyle mi wystarczylo;) Co do mangi, to raz na pol roku czytam od poczatku, by odswierzyc wiadomosci;)
|
| Smigolx |
Posted: Nov 15 2007, 06:26 PM
|
![]() Group: Members Posts: 1 Member No.: 199 Joined: 15-November 07 |
O ! Włąsnie widzę, że jpf kolejny tomik wydał, z numerkiem 8 . Zaraz po niego swoim rowerkiem pojadę
-------------------- |
| Allen |
Posted: Nov 30 2007, 05:53 PM
|
![]() Group: Members Posts: 10 Member No.: 225 Joined: 29-November 07 |
Najfajniejsze są momenty jak Edzia ktoś nazwie kurduplem
Oj wtedy to się dzieje. -------------------- :/...
|
| zasek |
Posted: Dec 5 2007, 07:47 PM
|
![]() Group: Members Posts: 6 Member No.: 228 Joined: 30-November 07 |
No co przecież FMA był już jakiś czas temu wiec teraz się tym nikt nie podnieca.
|
![]() |