Fullmetal Alchemist
Jiraiya
Posted: Nov 23 2006, 09:20 PM

Ecchi Santa

Group: Main-org
Member No.: 1

Tak jakos od dluzszego czasu chcialem zalozyc taki temat;) Ale tak jakos dopiero teraz mnie na to wzielo:P Tak wiec co myslicie o tym jakze porywajacym tytule;)? Chetnie podyskutuje w tym temacie na temat ostatnich chapterow mangi;) Biorac pod uwage, ze w koncu pojawil sie [spoiler]nastepny homunculus, Sloth[/spoiler]. Jak narazie wyszlo 65 chapterow, a najnowsze skanlacje pobieram z tej strony;)

Tak wiec czekam na odpowiedzi;)
Vena
Posted: Nov 24 2006, 09:53 PM

Group: Members
Member No.: 32

kocham miłuję ubóstwiam... posiadam ołtarzyk (akurat remontuje pokój więc ołtarzyk zdemontowano ale jak tylko skończę to pokaże focie xP) ale z miejsca mnie wykluczyłeś bo nie czytam skanów... ale poobserwuję sobie dyskusję... może czasem się wtrącę apropo pierwszych tomików xP
seria cudowna... manga (na podstawie tego co mamy w polce i tego co mam z japonii) lepsza niż anime choć wszystko trzyma poziom i ma wysoką poprzeczkę... - moje zdanie

--------------------
user posted image
Mao
Posted: Dec 3 2006, 11:23 AM

Member No.: 41

Cóż przyznam, ja też mam ołtarzyk *____________*, normalnie kocham was XD. Skalacje pobieram z innej strony, dobrze chociaż że teraz roździał lekko szybciej się sciąga, bo ostatnio czekałam tyle ile na jeden odcinek jakiegoś anime XD. Manga jest genialna *_*, im więcej czytam mangi tym bardziej wściekła jestem na producentów anime że tak spaprali TT.TT... Zwłaszcza wygląd Aruuuu TT.TT.
Jiraiya
Posted: Dec 7 2006, 07:05 AM

Ecchi Santa

No niestety, ale tak juz bywa... Najpierw czytalem mange, pozniej zajalem sie anime. ale te zmiany w wygladzie bohaterow sa kolosalne, w szczegolnosci patrzac na ostatnie rozdzialy i porownujac wyglad Eda z Anime, a Eda z Mangi... widac, ze mangowy sie starzeje, natomiast animowy caly czas wyglada tak samo... No ale niestety, nic sie tutaj nie zmieni...
Mao
Posted: Dec 8 2006, 01:38 PM

Member No.: 41

Cóż nie zgodze się, w anime Ed też się "starzeje" chodź nie wygląda to tak kolosalnie jak w mandze, co wynika z tego że Ed w anime pod koniec ma gdzieś 16 czy 17 lat a w mandze też gdzieś tyle, a w końcu manga jeszcze się nie kończy.
Jiraiya
Posted: Dec 8 2006, 04:46 PM

Ecchi Santa

Moze i wiekowo sie starzeje, ale prawie mu sie nie zmieniaja rysy twarzy i przez cala serie wyglada tak samo:P Ale co ja tam moge mowic... anime obejrzalem raz i tyle mi wystarczylo;) Co do mangi, to raz na pol roku czytam od poczatku, by odswierzyc wiadomosci;)
Smigolx
Posted: Nov 15 2007, 06:26 PM

Member No.: 199

O ! Włąsnie widzę, że jpf kolejny tomik wydał, z numerkiem 8 . Zaraz po niego swoim rowerkiem pojadę rolleyes.gif !

--------------------
user posted image
Allen
Posted: Nov 30 2007, 05:53 PM

Member No.: 225

Najfajniejsze są momenty jak Edzia ktoś nazwie kurduplem biggrin.gif
Oj wtedy to się dzieje.
huh.gif Temat się zaczął rok temu i tylko 7 postów?

--------------------
:/...
zasek
Posted: Dec 5 2007, 07:47 PM

Member No.: 228

No co przecież FMA był już jakiś czas temu wiec teraz się tym nikt nie podnieca. biggrin.gif
« Next Oldest | Manga | Next Newest »

Topic Options

Hosted for free by InvisionFree (Terms of Use: Updated 7/7/05) | Powered by Invision Power Board v1.3 Final © 2003 IPS, Inc.
Page creation time: 0.3325 seconds | Archive
Powrót na stronę

Designed by Guile. All rights reserved!