Welcome!

Image and video hosting by TinyPic
Bun venit pe 4TokioHotelRo. Ne bucuram ca ati ales sa ne vizitati, dar din pacate nu este de ajuns pentru a putea socializa cu restul utilizatorilor. Va rugam sa va logati sau sa va inregistrati. Aici veti putea gasi cele mai recente noutati si informatii despre trupa voastra preferata. Un lucru care vrem sa-l evidentiem este faptul ca in Tokio Hotel exista 4 membrii si nu doar 2. Speram sa ne sustineti.
Pentru discutii adaugati staff.4thro@yahoo.com
Staff
Image and video hosting by TinyPic
Founder: ale mrr {alexandra}
-------------------------
Admin: Flavia
-------------------------
Global Mod: ~green bubble~ {monica}
-------------------------
Mod: arina.


Tokio Hotel History
Image and video hosting by TinyPic Tokio Hotel este o trupă de pop rock din estul Germaniei formată în Magdeburg. Gemenii Bill Kaulitz și Tom Kaulitz (născut cu 10 minute mai devreme decât Bill) au avut performanțe în muzică de la vârsta de 9 ani. După organizarea unui spectacol în orașul natal în anul 2001, l-au cunoscut pe Gustav Schäfer (n. 8 septembrie 1988) și pe Georg Listing (n. 31 martie 1987), iar gusturile similare la muzică au dus la crearea trupei Devilish. În anul 2003, grupul a fost recunoscut de Petter Hoffman care le-a făcut rost de un contract cu casa de discuri Universal Music.Astfel se naste Tokio Hotel. Primul lor single, Durch den Monsun (însemnând "Prin furtuna"), a prins repede popularitate după apariția lui, fiind al 15-lea hit în topurile de muzică din Germania pe 20 august și ajungând nr. 1 pe 26 august; de asemenea a fost primul și în topurile de muzică din Austria. Al 2-lea a fost Schrei ("Țipă"), care a ajuns al 5-lea în topuri. Au scos albumul Schrei pe 19 septembrie 2005, care a fost primul în topurile germane, austriece și poloneze, al 3-lea în Cehia și al 19-lea în Franța. Solistul, Bill, cu ajutorul unor compozitori profesioniști, a scris majoritatea cântecelor.începutul lui 2006, al 3-lea cântec, Rette mich ("Salvează-mă"), a fost scos ocupând locul întâi. Single-ul a fost diferit față de versiunea din album deoarece vocea solistului se schimbase, așa că au relansat albumul în martie 2006. Schrei: So laut du kannst ("Țipă: Cât de tare poți"), noul album conține 3 cântece în plus: Schwarz ("Negru"), Beichte ("Mărturisire") și Thema#1 ("Subiectul nr.1"). În septembrie 2006, au lansat al 4-lea single din primul album, Der letze Tag ("Ultima zi"), care a ajuns pe prima poziție. Single-ul pentru Der letze Tag mai include un bonus numit Wir schließen uns ein ("Ne alăturam și noi"). Un mare succes îl reprezintă hit-ul Spring Nicht ("Nu sări"), de pe al treilea album "Zimmer 483" ("Camera 483"), împreună cu hit-ul "Ubers Ende der Welt".A urmat albumul "Scream" care contine unele cantece de pe albumele anterioare in engleza.A urmat videoclipul "An deiner seite (Ich bin da)care a fost facut cu anumite parti din turneul lor din Franta.Pentru "An deiner seite (Ich bin da)" au facut un bonus track "Geh" ("Pleaca").Cel mai nou hit este "1000 meere" ("1000 de mari"), al cărui videoclip a fost filmat în Franța.

Fanul Lunii
Image and video hosting by TinyPic
Votarea va incepe imediat dupa redeschiderea forumului. Din acel moment, puteti incepe sa va votati favoritul.


Affilliates
Image and video hosting by TinyPic
choose a link from the menu
below to visit our afilliates!
Credits
Image and video hosting by TinyPic
Skin ©
Side-bar © Roswenth


Welcome to 4 Tokio Hotel Romania. We hope you enjoy your visit.


You're currently viewing our forum as a guest. This means you are limited to certain areas of the board and there are some features you can't use. If you join our community, you'll be able to access member-only sections, and use many member-only features such as customizing your profile, sending personal messages, and voting in polls. Registration is simple, fast, and completely free.


Join our community!


If you're already a member please log in to your account to access all of our features:

Name:   Password:


Welcome back; your last visit was on May 27 2018, 09:54 PM
Forum Topics Replies Last Post Info
Redirect Welcome - Guests!
Image and video hosting by TinyPic
Bun venit pe forumul dedicat trupei de pop-rock, de origine germana, Tokio Hotel. Iti multumim ca ai ales sa ne vizitezi forumul, insa acest lucru nu este, din pacate, de ajuns, pentru a-ti impartasi gandurile, impresiile si curiozitatile in legatura cu preferatii tai. Te invitam sa te inregistrezi, si sa postezi alaturi de noi, pentru a forma o familie cat mai mare, a fanilor TH.

- - Redirected Hits: 333
 

Quick Log In


Board Statistics
1 user(s) active in the past 30 minutes
1 guests, 0 members, 0 anonymous members
Show detailed list by: Last Click, Member Name
Today's Birthdays
No members are celebrating a birthday today
Board Statistics
Our members have made a total of 2,584 posts
We have 117 registered members
The newest member is Beka23
Most users ever online was 24 on Mar 28 2010, 05:38 PM


Hosted for free by zIFBoards* (Terms of Use: Updated 2/10/2010) | Powered by Invision Power Board v1.3 Final © 2003 IPS, Inc.
Page creation time: 0.1099 seconds · Archive
psychedelic fever skinned by june (junebug!) of rpg-directory, rc&r, and caution.